Achtergrond

Nadat het online kennisplatform op 1 oktober live is gegaan, is Novaka direct aan de slag gegaan met het informeren en enthousiasmeren van leveranciers om te participeren op het platform. Het eerste resultat daarvan is nu zichtbaar; HP is de eerste leverancier waarvan de content nu beschikbaar is. De les, trainer en factcard van HP zijn geplaatst in de kennisbox “documentmanagement”.

Bij iedere kennisbox zijn inmiddels leveranciers gevonden die content zullen aandragen. Zij gaven commitment om de generieke kennisboxen uit te breiden met hun gespecialiseerde kennis. Binnenkort is ook de content van Epson en Canon binnenkort beschikbaar en zullen Fellowes, The Navigator Company, Legamaster, en Schaffenburg snel volgen.

Inhoudsdeskundigen de slag
Het aanbod wordt nog verder uitgebreid door het toevoegen van nieuwe productcategorieën. In samenwerking met onze ontwikkelpartner Bespeak en met behulp van inhoudsdeskundigen uit de branche (Staples, Viking, NOC, Office Deals, Weststrate, Wuestman en Quantore) worden er nieuwe kennisboxen geïntroduceerd, waarin de “algemene kantoorbenodigdheden” (o.a. opbergen & documenteren, facilitair en bureau- en schrijfwaren) met diverse didactische middelen aan de orde komen en “(audio) visuele communicatiemiddelen”. Daarnaast wordt de kennisbox “kantoorinrichting” flink uitgebreid oa met hybride werken en de gezonde comfortabele werkplek.