Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Interieurevent imm cologne

juni 4, 2023 - juni 7, 2023

De beurs imm cologne, die normaal in januari wordt gehouden, vindt volgend jaar plaats van 4 tot en met 7 juni. Het is de bedoeling dat een voorjaarseditie niet de standaard gaat worden.

Het is voor het eerst sinds twee jaar dat de imm cologne weer wordt gehouden. De organisatie heeft besloten om de 2023-editie in juni te houden, na nauw overleg met marktpartijen. Gerald Böse, chief executive officer van Koelnmesse: “We geloven sterk in face-to-face contacten. In mijn ogen zijn ze enorm belangrijk voor de ontwikkeling van de interieursector, juist in uitdagende tijden. De sector heeft behoefte aan een persoonlijk platform in Duitsland, een evenement met internationale allure en een sterk communicatiebereik.”

Vakbezoekers prioriteit voor imm cologne 2023

De imm lente-editie vindt plaats over vier dagen, van zondag tot en met woensdag, en is gericht op vakbezoekers. Eindconsumenten kunnen de beurs op uitnodiging bezoeken, waardoor het voorjaarsevenement een duidelijke zakelijke focus heeft. “Het is ook ons ​​doel om nieuwe participatievormen aan te bieden in de markt”, zegt Matthias Pollmann, vice president Trade Fair Management bij Koelnmesse. Het keukensegment zal ook worden opgenomen in de beurs volgend jaar. En het is de bedoeling dat de stad Keulen een meer prominente rol krijgt.

Gegevens

Begin:
juni 4, 2023
Einde:
juni 7, 2023

Locatie

Koelnmesse