ISS Facility Services wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en uitvoering van zo’n dertig facilitaire diensten, waaronder receptie en telefonie, repro en post en cleaning services, en deze worden volledig geïntegreerd uitgevoerd.
EY kiest opnieuw voor outsourcing van de facilitaire ondersteuning en gaat een contract met ISS aan van minimaal vijf jaar waarin continu innoveren en het bereiken van de ‘best in class’ positie voor EY uitermate belangrijk zijn. De afgelopen periode heeft een transitieteam samen met de afdeling Administrative and Workplace Services van EY de voorbereidingen getroffen voor de overname van de dienstverlening. In totaal treden circa 150 medewerkers in dienst van ISS.
MY foodconcept
ISS gaat de catering en banqueting uitvoeren onder de vlag van het “MY” concept. “MY” staat voor een eigentijdse beleving van de horeca, een breed assortiment waarin iedereen iets aantrekkelijks kan vinden en een mooie plek om samen te komen. ISS werkt samen met de topkok Edwin Sander om een gevarieerd, gezond en creatief aanbod te ontwikkelen. Een aantal keer per jaar vinden “Foodlabs” plaats om gerechten en recepten uit te proberen.
Bastiaan van Riet, director Administrative and Workplace Services EY: “ISS heeft ons verrast met het bieden van de beste totaaloplossing die bijdraagt aan onze positie als marktleider in Nederland. Wij hebben met ISS een leverancier gevonden met een duidelijke focus op hospitality en innovatie met tegelijkertijd oog voor voortdurende efficiëntie. Met andere woorden; een leverancier waarmee wij aantoonbaar toegevoegde waarde kunnen leveren aan het succes van EY”.
Kees Stroomer, algemeen directeur ISS Facility Services: “Wij zijn er bijzonder trots op dat EY na een uitgebreide oriëntatie gekozen heeft voor ISS. Steeds meer bedrijven kiezen voor integrated facility services. Met name in het segment business en IT hebben we hier inmiddels een bewezen track record in”.