Healthy Habits for Happy Workdays

09junGehele dagHealthy Habits for Happy Workdays

Event Details

Op vrijdag 9 Juni om 10:00 organiseert Fellowes weer een webinar.

 

Ontdek de sleutel tot gezond werken, optimale ergonomie en het vergroten van vitaliteit op de werkplek tijdens het Fellowes webinar. Dit is een unieke kans om uw kennis te vergroten en waardevolle inzichten te verkrijgen over het creëren van een gelukkige en productieve werkomgeving.

 

Onze gastsprekers, Rene Mol van Bluesky Ergonomics, mede-eigenaar en adviseur op gebied van ergonomie, fysieke belasting en vitaliteit & Michael Kortekaas, een expert op het gebied van werkplek geluk (https://michaelkortekaas.nl/), zullen hun diepgaande kennis en praktische ervaring delen. Ze zullen u voorzien van concrete tips en adviezen om uw werkplek te optimaliseren en het welzijn van uzelf en uw collega’s te bevorderen.

 

Tijdens het webinar zullen we onderwerpen behandelen zoals ergonomisch werken, het belang van een goede houding, effectieve beweging op de werkplek en het verminderen van stress en fysieke belasting. Daarnaast zullen we dieper ingaan op hoe u vitaliteit en werkplek geluk kunt vergroten.

 

Mis deze waardevolle gelegenheid niet om uw werkplek te transformeren en het welzijn van uzelf en uw team te verbeteren. Schrijf u vandaag nog in voor ons Fellowes webinar over gezond werken, ergonomie, vitaliteit op de werkplek en werkplek geluk. We kijken ernaar uit u daar te verwelkomen! Stuur het ook vooral door naar uw collega’s en klanten!

 

Meld u hier aan: Microsoft Virtual Events Powered by Teams

Meer

Tijd

Gehele dag (Vrijdag)(GMT+02:00)