Officers World bijeenkomst

05mar15:0021:00Officers World bijeenkomst

Event Details

De eerste ledenbijeenkomst van Officers World in het nieuwe jaar staat al weer voor de deur. We trekken de succesvolle lijn van vorig jaar door met ook nu weer een zeer boeiend programma.
Op 5 maart aanstaande zijn wij te gast bij een van de snelst groeiende e commerce bedrijven van Nederland. Zo verzorgen zij een groot aantal logistieke services voor meer dan 1.800 gerenommeerde webwinkels. Vanuit 17 zelfstandige e commerce warehouses verzorgt Monta de verwerking en bezorging van online orders en dat wereldwijd. Wij worden ontvangen in hun state of art vestiging in Molenaarsgraaf.
Daarnaast krijgen we een boeiende presentatie van Professor Robert Rooderkerk van de Erasmus Universiteit over de kansen van de retail in een toenemende competitieve omnichannel omgeving. Zijn onderzoek richt zich op uitdagingen op het gebied van retailoperaties op het grensvlak van marketing en operations. Hij is vooral geïnteresseerd in onderzoeksvragen met betrekking tot assortiment, productlijnen en fulfilment.

Lees meer

Meer

Tijd

(Dinsdag) 15:00 - 21:00(GMT+01:00)