Redactie

Jaarlijks 50.000 kantoormeubelstukken een tweede kans geven. Dat is het doel van de samenwerking tussen Ahrend en Gispen. Vanuit hun Circulaire Hub in Veghel hergebruiken deze pionierende bedrijven op grote schaal materialen, mede ook door samenwerking met andere organisaties. Vandaag ontvingen zij daarvoor de Gouden Cirkel Award, een aanmoedigingsprijs van de provincie Noord-Brabant.

In overleg met de ISE-exposanten- en bezoekersgemeenschap en in het licht van de toenemende impact van de Omicron-variant in Spanje, kondigt Integrated Systems Events aan dat ISE 2022, die gepland stond voor 1 t/m 4 februari, is uitgesteld en zal nu plaats vinden op 10 t/m 13 mei 2022 in de Fira de Barcelona Gran Vía.

Door de pandemie werken we steeds vaker thuis. Kinly, provider van online samenwerkingsmiddelen, komt de enorme vraag naar hybride werkruimtes tegemoet met de nieuwe dienst Kinly Rooms. Dit is een abonnement op online vergaderruimtes met 24/7 service om te zorgen dat alles altijd werkt en beschikbaar is. Hiermee is de aanschaf van apparatuur niet nodig en vermijden organisaties reparatiekosten. Met Kinly Rooms zijn organisaties voor een vast bedrag per maand verzekerd van ruimtes met alle benodigde audiovisuele apparatuur om online te vergaderen en samen aan een project te werken.

Welke producten en diensten voor kantoor gaan dit jaar aan de haal met de felbegeerde Benelux Office Products Awards? De inschrijving voor editie 2021 is geopend!
We roepen alle leveranciers op om producten aan te melden die zijn geïntroduceerd in de periode juni 2020 – mei 2021. Naast de bestaande categorieën hebben we voor dit jaar ‘duurzaam’ en ‘hybrid working solutions’ toegevoegd.

Een onderneming waarvan je weet dat je er terecht kunt voor alles wat met het kantoor te maken heeft. Dat is Heldense Kantoor Installaties. Ideaal gelegen aan de rand van het centrum van het Limburgse Panningen, met vakkundige medewerkers die klanten graag helpen. Het maakt niet uit of het om een markeerstift of om een complete kantoorinrichting gaat, persoonlijke service staat voorop.

Peter Damman mag voor het vakblad KBM graag lunchen. Deze keer werd hij uitgenodigd door Jan van der Kooij. Van der Kooij is sinds 2015 werkzaam bij Avery in de functie van marketing- en salesmanager voor de Benelux. De goedlachse manager schijnt veel plezier in zijn werk te hebben, en wordt ook vaak gezien bij branche evenementen. Tevens is hij bestuurslid bij Officeworld, de club die vanaf 1 januari 2021 zal samengaan met de Officers. Voldoende reden dus om met hem via een videoverbinding te lunchen en te vragen hoe het met hem en het bedrijf is vergaan in het afgelopen jaar.

Legamaster heeft bepaald niet stil gezeten het afgelopen jaar. Ondanks de coronaperikelen heeft het Lochemse bedrijf een behoorlijk jaar gedraaid en is het blijven investeren in productontwikkeling. Daarom kijkt Leo Wieling, country manager Legamaster, met een positief gevoel naar 2021 en gelooft hij in een herstel. “Wij gaan daaraan bijdragen met nieuwe producten, mooie campagnes en betrokkenheid van de dealers. Legamaster blijft zich profileren in de markt.”

2020, wat een jaar! Het was voor Quantore het jaar van het 100-jarig bestaan en de toekenning van het predicaat Koninklijk. Tegelijkertijd was 2020 het jaar waarin het coronavirus ons land binnen trad. Het jaar waarin ondernemen een andere dimensie kreeg en het jaar waarin Quantore mondkapjes en desinfectiematerialen aan het assortiment toe heeft gevoegd. Tijd voor een korte terugblik, maar zeker ook voor een vooruitblik naar wat 2021 ons gaat brengen. Het woord is aan Arnold Theuws, algemeen directeur Quantore.

2021 wordt een bijzonder jaar. Om te beginnen is het dan geen 2020 meer en daar mogen we allemaal blij om zijn. Want dit is een jaar om snel te vergeten. Ik denk dat ik bij hoge uitzondering zelfs het jaaroverzicht van het NOS Journaal oversla. 2021 wordt een omslagjaar. Het coronavirus zal verpletterd worden, we kunnen zonder gevaar weer gewoon afspreken.